У липневому номері 2023 року журналу «АКЦЕНТИ плюс» http://accentsplus.com.ua/ вийшло інтерв’ю із Сергієм Марусенко, де поговорили про компанію Новеко та препарати, які виготовляються за її формулами.

 В сучасному світі багато уваги приділяється ефективному та безпечному збереженню чоловічого та жіночого здоров’я, зростає інтерес до anti-age медицини. Новеко Україна відповідає всім сучасним викликам і пропонує унікальні продукти для підтримки важливих функцій організму.

Зазначимо основні наші препарати:

НОВОФЕРТИЛ® – комплекс вітамінів, мінералів та амінокислот для підтримки репродуктивного та сексуального здоров’я чоловіків. Більш ніж 7-ти річний досвід застосування препарату в Україні показав його ефективність при чоловічому безплідді.

Ефективний при занепаді сил, хронічній втомі, ожирінні.

НОВОФЕРТИЛ® – єдиний європейський препарат зі своєї групи схвалений Управлінням з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів США – FDA (U.S. Food and Drug Administration).

Вироблено в Італії.

ХЕППІ ФЕМ® – збалансований комплекс преміум якості для підтримки жіночого здоров’я.

Піклується про стан репродуктивної системи жінки та нормалізацію функції гіпоталамусу, гіпофісу та яєчників.

ХЕППІ ФЕМ® позбавить хронічної втоми, депресії, швидкої стомлюваності; нормалізує сон, відновить волосся, шкіру, нігті.

Нагороджено Дипломом Українського медичного клубу.

Вироблено в Італії.

НОВОФЕРТИЛ® + ЗДОРОВ’Я ПРОСТАТИ – анті-ейдж препарат для чоловічого здоров’я.

Комплекс рослинних компонентів, мінералів та вітамінів, який використовується для профілактики та в комплексному лікуванні гіпертрофії та запалення передміхурової залози.

НОВОФЕРТИЛ® + ЗДОРОВ’Я ПРОСТАТИ допоможе відновити функції простати, зменшити набряк та запалення, підтримувати чоловіче інтимне здоров’я, нормалізувати сечовиділення.

Вироблено в США.