Пізнавальні та цікаві розмови про мистецтво, красу та сексуальне здоров’я під акомпанемент скрипаля – ось так витончено пройшов вечір у музеї, що об’єднав усіх у події під назвою “КОХАЙТЕСЯ, ЧОРНОБРИВІ…» 31 жовтня.

Під час заходу компанія Noveco презентувала свої препарати для репродуктивного та загального здоров’я, відбулася презентація книги «Сексологія та сексопатологія» за редакцією М.Бойка, а також гості мали приємність послухати цікаві розповіді з мистецької сфери.

Сама атмосфера музею створювала надихаючий настрій і налаштовувала на сприйняття важливих та актуальних для кожного тем у незвичайній подачі.

Обговорювали різні аспекти сексуального життя як з точки зору фахових спеціалістів – сексопатологів, андрологів, урологів, гінекологів, так і з художнього ракурсу та психологічного осмислення.

Усі бажаючі мали чудову нагоду придбати книгу “Сексологія та сексопатологія” з автографом та безпосередньо поспілкуватися з автором – доктором медичних наук, професором Миколою Бойко. Частина коштів від продажу буде перерахована на рахунок ЗСУ.